-
Ozór
wołowy podany z ziemniakami i warzywami w sosie musztardowym
-
Karczek
faszerowany podgrzybkami podany z kluskami i czerwoną kapustą
-
Łosoś
pieczony w całości podany z ryżem i warzywami
-
Karczek z
grilla podany z ziemniakami i sosem czosnkowym
-
Polędwiczki wieprzowe podane z plackami ziemniaczanymi i
pieczarkami z grilla
-
Kaczka
pieczona podana z czerwoną kapustą i czarnymi kluskami
-
De’vollay
podany z frytkami i surówką wiosenną
-
Smażony
filet z łososia w sosie koperkowym z ryżem i warzywami
-
Rolada
śląska podana z czerwoną kapustą i kluskami
-
Buf
strogonow podany w kociołku
-
Kwaśnica
gotowana na żeberkach
-
Kaczka w
sosie słodko-kwaśnym podana z ryżem