Catering Rybnik - Dawid Kopiec
telefon catering Rybnik    516 083 507
  • Home
  • O nas
  • Oferta
  • Nasze usługi
  • Oferta dla firm
  • Zamówienia
  • Kontakt

PEŁEN ZAKRES

USŁUG GASTRONOMICZNYCH

PRZYGOTOWANIE POTRAW

DOWÓZ DO KLIENTA

OBSŁUGA KELNERSKA

współpracujemy z ciastkarnią Sobocik

Oferta


Propozycje kolacji

  1. Udka drylowane podane z warzywami i makaronem w sosie grzybowym
  2. A’lla sarnina w sosie własnym z kluseczkami i brokułami
  3. Golonka pieczone podane z kapustą z grzybami i ziemniakami pieczonymi
  4. Szaszłyki drobiowe podane z frytkami i surówka wiosenną
  5. Medaliony wieprzowe podane na plackach ziemniaczanych i kapustą zasmażaną
  6. Nadziewane roladki z indyka podane z ryżem i sosem szpinakowym
  7. Żeberka duszone z kapustą zasmażaną i ziemniakami pieczonymi
  8. Udka faszerowane ze szpinakiem i ziemniakami w śmietanie
  9. Gyros podany z ziemniakami z grilla z sosem tzatziki i pieczoną cukinią
  10. Ozór wołowy podany z ziemniakami i warzywami w sosie musztardowym
  11. Karczek faszerowany podgrzybkami podany z kluskami i czerwoną kapustą
  12. Łosoś pieczony w całości podany z ryżem i warzywami
  13. Karczek z grilla podany z ziemniakami i dipem czosnkowym
  14. Polędwiczki wieprzowe podane z plackami ziemniaczanymi i pieczarkami z grilla
  15. Kaczka pieczona podana z czerwoną kapustą i czarnymi kluskami
  16. De’vollay podany z frytkami i surówką wiosenną
  17. Smażony filet z łososia w sosie koperkowym z ryżem i warzywami
  18. Rolada śląska podana z czerwoną kapustą i kluskami
  19. Buf strogonow podany w kociołku
  20. Kwaśnica gotowana na żeberkach
  21. Kaczka w sosie słodko-kwaśnym podana z ryżem
  22. Schab z grilla podany na zapiekance ziemniaczanej
  23. Karczek po myśliwsku z kopytkami

Zestaw obiadowy 1

- Rosół z makaronen
- Rolada wieprzowa
- Udko pieczone
- Schab panierowany
- De’vollay
- Dodatki - kluski białe, czerwona kapusta, buraczki, surówka z białej kapusty, sos pieczeniowy

Zestaw obiadowy 2

- Rosół z makaronen
- Zupa krem z podgrzybków
- Mięso:
   - Rolada wieprzowa
   - Udko faszerowane szpinakiem
   - Pieczeń faszerowana podgrzybkami
   - De-vollay
   - Schab z pieczarkami
- Dodatki - kluski białe, czerwona kapusta, buraczki, surówka z białej kapusty, sos pieczeniowy

Zestaw obiadowy 3

- Rosół z makaronen
- Krem z serka z grzankami
- Rolada wołowa
- Udko faszerowane grzybami
- Kaczka pieczona
- De’vollay
- Schab z pieczarkami
- Pieczeń szefa kuchni
- Dodatki - kluski białe, kluski ciemne, czerwona kapusta, buraczki, surówka z białej kapusty, sos pieczeniowy, sos grzybowy

Zestaw kolacyjny 1

- Kotlet panierowany
- Szaszłyk drobiowy
- Udko pieczone
- Pieczeń po myśliwsku
- Ziemniaki po chłopsku
- Surówka wiosenna

Zestaw kolacyjny 2

- Szaszłyki drobiowe
- Golonka b/k
- Żeberka pieczone
- Kurczak z grilla
- Kapusta zasmażana
- Surówka z białej kapusty
- Ziemniaki pieczone w śmietanie

Zestaw kolacyjny 3

- Kaczka po chińsku w sosie słodko kwaśnym podana z ryżem i warzywkami

Zestaw kolacyjny 4

- Łosoś pieczony w całości podany z ryżem, warzywami i sosem koperkowym


Menu komunijne 1

Zupa:
- rosół z makaronem
Drugie danie:
- rolada wieprzowa
- udko faszerowane szpinakiem i serem
- karczek faszerowany podgrzybkami
- schab z pieczarkami
- de’volay
- kaczka
Dodatki:
- kluski białe, ciemne
- czerwona kapusta
- buraczki
- surówka wiosenna
-sos pieczeniowy
Zimna płyta:
- mięso na zimno
- tymbaliki
- sery
- pasztet w sosie tatarskim
- pomidor z mozarellą
- tatar z jajkiem przepiórczym
- śledzie w sosie śmietanowym
Sałatki:
- makaronowa z kurczakiem grillowanym
- ryżowa z tuńczykiem
Kolacja:
- do uzgodnienia
CATERING - Profesjonalnie, wykwintnie, szybko i na pewno smacznie

Odwiedzono nas: 54765 razy. Dziękujemy :)
Wykonanie tworzenie stron, pozycjonowanie