516 083 507
Home
O nas
Oferta
Nasze usługi
Oferta dla firm
Zamówienia
Kontakt
PEŁEN ZAKRES
USŁUG GASTRONOMICZNYCH
PRZYGOTOWANIE POTRAW
DOWÓZ DO KLIENTA
OBSŁUGA KELNERSKA
Oferta
Propozycje kolacji
Udka drylowane podane z warzywami i makaronem w sosie grzybowym
A’lla sarnina w sosie własnym z kluseczkami i brokułami
Golonka pieczone podane z kapustą z grzybami i ziemniakami pieczonymi
Szaszłyki drobiowe podane z frytkami i surówka wiosenną
Medaliony wieprzowe podane na plackach ziemniaczanych i kapustą zasmażaną
Nadziewane roladki z indyka podane z ryżem i sosem szpinakowym
Żeberka duszone z kapustą zasmażaną i ziemniakami pieczonymi
Udka faszerowane ze szpinakiem i ziemniakami w śmietanie
Gyros podany z ziemniakami z grilla z sosem tzatziki i pieczoną cukinią
Ozór wołowy podany z ziemniakami i warzywami w sosie musztardowym
Karczek faszerowany podgrzybkami podany z kluskami i czerwoną kapustą
Łosoś pieczony w całości podany z ryżem i warzywami
Karczek z grilla podany z ziemniakami i dipem czosnkowym
Polędwiczki wieprzowe podane z plackami ziemniaczanymi i pieczarkami z grilla
Kaczka pieczona podana z czerwoną kapustą i czarnymi kluskami
De’vollay podany z frytkami i surówką wiosenną
Smażony filet z łososia w sosie koperkowym z ryżem i warzywami
Rolada śląska podana z czerwoną kapustą i kluskami
Buf strogonow podany w kociołku
Kwaśnica gotowana na żeberkach
Kaczka w sosie słodko-kwaśnym podana z ryżem
Schab z grilla podany na zapiekance ziemniaczanej
Karczek po myśliwsku z kopytkami
Zestaw obiadowy 1
- Rosół z makaronen
- Rolada wieprzowa
- Udko pieczone
- Schab panierowany
- De’vollay
- Dodatki - kluski białe, czerwona kapusta, buraczki, surówka z białej kapusty, sos pieczeniowy
Zestaw obiadowy 2
- Rosół z makaronen
- Zupa krem z podgrzybków
- Mięso:
- Rolada wieprzowa
- Udko faszerowane szpinakiem
- Pieczeń faszerowana podgrzybkami
- De-vollay
- Schab z pieczarkami
- Dodatki - kluski białe, czerwona kapusta, buraczki, surówka z białej kapusty, sos pieczeniowy
Zestaw obiadowy 3
- Rosół z makaronen
- Krem z serka z grzankami
- Rolada wołowa
- Udko faszerowane grzybami
- Kaczka pieczona
- De’vollay
- Schab z pieczarkami
- Pieczeń szefa kuchni
- Dodatki - kluski białe, kluski ciemne, czerwona kapusta, buraczki, surówka z białej kapusty, sos pieczeniowy, sos grzybowy
Zestaw kolacyjny 1
- Kotlet panierowany
- Szaszłyk drobiowy
- Udko pieczone
- Pieczeń po myśliwsku
- Ziemniaki po chłopsku
- Surówka wiosenna
Zestaw kolacyjny 2
- Szaszłyki drobiowe
- Golonka b/k
- Żeberka pieczone
- Kurczak z grilla
- Kapusta zasmażana
- Surówka z białej kapusty
- Ziemniaki pieczone w śmietanie
Zestaw kolacyjny 3
- Kaczka po chińsku w sosie słodko kwaśnym podana z ryżem i warzywkami
Zestaw kolacyjny 4
- Łosoś pieczony w całości podany z ryżem, warzywami i sosem koperkowym
Menu komunijne 1
Zupa:
- rosół z makaronem
Drugie danie:
- rolada wieprzowa
- udko faszerowane szpinakiem i serem
- karczek faszerowany podgrzybkami
- schab z pieczarkami
- de’volay
- kaczka
Dodatki:
- kluski białe, ciemne
- czerwona kapusta
- buraczki
- surówka wiosenna
-sos pieczeniowy
Zimna płyta:
- mięso na zimno
- tymbaliki
- sery
- pasztet w sosie tatarskim
- pomidor z mozarellą
- tatar z jajkiem przepiórczym
- śledzie w sosie śmietanowym
Sałatki:
- makaronowa z kurczakiem grillowanym
- ryżowa z tuńczykiem
Kolacja:
- do uzgodnienia
CATERING
- Profesjonalnie, wykwintnie, szybko i na pewno smacznie
Odwiedzono nas: 8829 razy. Dziękujemy :)
Wykonanie